Service

Odată cu creșterea numărului de utilaje, a devenit necesară intervenția rapidă la service. Deși intervențiile se fac, în mare parte, la șantierul clientului, există necesitatea unui service regional în mai multe locații.

În acest sens, LiftTec a dezvoltat în ultimii ani mai multe puncte de lucru: vânzări, service și piese de schimb, care să acopere întreg teritoriul țării:

 • Ilfov (Ciorogârla, pe Autostrada A1)
 • Cluj

  Adresa : Gilău, DN 1 intersecție cu A1

  Persoana de contact : Tudor Moldovan

  Telefon: +40742205076

  Email:  sales.cluj@lifttec.ro

 • Iași

  Adresa: Dumești, DN 28, E 58

  Persoana de contact : Carmen Boldu

  Telefon : +40744645377

  Email: sales.iasi@lifttec.ro

Pentru efectuarea operațiunilor de întreținere și revizie societatea dispune de echipe mobile de service care acoperă întreg teritoriul României astfel încât aceste operațiuni se pot efectua chiar la locul de lucru al utilajului.

Pentru efectuarea unor operațiuni de service mai complexe utilajele pot fi transportate la sediul central (Autostrada București – Pitești km 16).

LiftTec Utilje de Ridicat este autorizat de catre INSPECȚIA DE STAT PENTRU CONTROLUL CAZANELOR, RECIPIENTELOR SUB PRESIUNE ȘI INSTALAȚIILOR DE RIDICAT (I.S.C.I.R.) să efectueze operațiuni de întreținere și revizii tehnice pentru stivuitoare autopropulsate, platforme autoridicătoare și macarale.

Solicită o programare la cel mai apropiat service